Списъкът с 12-те играчи за мачовете с Аржентина ще бъде обявен в петък вечерта. Това обяви селекционерът Камило Плачи на днешния редовен брифинг. Нашите посрещат Аржентина в Световната лига в събота и неделя от 20:00 часа в зала "Арена Армеец".

"Имам още един цял ден да реша с кои състезатели да играя тези два мача. С Аржентина ни предстоят два тежки двубоя. Това е корав и труден за побеждаване съпреник. Но ние се готвим, тренираме добре и сме в прогрес на някои елементи. Като цяло прогесираме в посрещане. Още от двата мача с Франция играем по-добре в този елемент. Сега разполагаме и с Теодор Салпаров, който се върна в състава. На 90 процента съм решил, че Теди ще играе. Той е добре физически, само трябва да си върне ритъма. Затова, ако няма проблеми, ще бъде на терена. Мислил съм Теди да е либеро, а Божилов да влиза в посрещане. Всички опции могат да се използват, но трябва да знаеш коя опция е полезна”, заяви Плачи на днешната пресконференция.

"Ще играем със силен отбор. Нивото и качеството на тренировката на целия отбор се е повишило. Защото работата през този месец на подготовка започва да дава плодове. Но знаете, че ще имаме все по- силни противници. Така че на игрището ще можем да разберем как сме израснали и колко сме израснали”, каза още италианецът./БЛИЦ