Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Селекционерът на българския национален отбор по волейбол при мъжете Пламен Константинов разкри след победата с 3:0 над Египет в последната контрола преди световното първенство какви са слабостите, върху които трябва да се работи в тима. Родните „трикольори“ стартират в шампионата на планетата срещу Финландия на 9 септември във Варна.

"Резултатът е положителен, успяхме да спечелим и четирите гейма. Не ми харесва как започваме. Започваме малко опипващо противника, вместо да натиснем газта още в самото начало. Срещу малко по-висока класа отбори ще ни е сложно, ако изпуснем инициативата. В крайна сметка трябва да стартираме като домакини, дори ако трябва да се възползваме от първоначалния ентусиазъм, домакинство, зала, публика, която е на наша страна. Ако започваме прекалено опипващо, може да се опарим с някой от отборите, така че това ми се искаше да е по-добре", заяви Константинов след успеха над Египет.

"Иначе имаше хубави моменти. Мисля, че в общи линии някои неща се напасват. До последно ще държим тези момчета, които са тук. До последния възможен ден, защото всичко може да се случи и трябва да имаме по една резерва на всеки пост. Имаме данни за всички отбори. Куба винаги са малко загадка", допълни треньорът на националите.