Селекционерът на волейболния национален тим на България Пламен Константинов очаквано не бе доволен след категоричната загуба с 0:3 гейма от Франция във Варна в среща от Лигата на нациите.

„Лош мач! Имаше някакво стъписване от контузията на Тодор Скримов - още не е започнал мача, на първото разиграване и то на задна линия без да скача. Индикацията е, че може би е скъсване на прасеца, което го вади автоматично до края и няма да може да вземе участие до края. И от там насетне не влязохме почти в никакъв момент от мача в игра. Това е най-слабият ни мач. Ще трябва да си поговорим с момчетата, защото това не може да са извинения, независимо от тежката ситуация с контузените един след друг”, заяви Пламен Константинов след сблъсъка.

„Малко ни се събира и повече ни идва на всички, но независимо от това, тези, които са вътре в игра, трябва концентрирано да дадат максимума от себе си. Това не е максимума, който можем да покажем, независимо от другите проблеми. Надявам се като си поговорим и като изгледаме видеото с Канада, утре да излезем с други глави”, добави селекционерът на националите.