По Коледа наистина стават чудеса и клетниците във волейболния ЦСКА могат да го потвърдят. В навечерието на Бъдни вечер момчетата на Александър Попов отидоха на тренировка като просяци, но си тръгнаха принцове, информира "7 дни спорт". Играчите не бяха получавали заплати от януари и вече не вярваха на никого за нищо. В сряда обаче чудото се случи.

Малко преди обяд пред зала "Васил Симов" спря баничарка. По-наблюдателните забелязаха, че е с бронирани стъкла. От колата излезе мъж с голяма чанта и бронежилетка. Докато Дядо Коледа крачеше към залата, дългогодишният шеф Спиридон Зегов започна да се кръсти и май получи тахикардия.

Когато стана окончателно ясно, че президентът Георги Георгиев наистина ще спази обещанието си да се издължи преди празниците, пред стаята на главната счетоводителка Еми се изви дълга опашка. Първи се наредиха момичетата от женския отбор, после дойде редът и на мъжете. Днес ръководството на ЦСКА дава пресконференция, на която ще разкрие подробности за новия спонсор на клуба. По всяка вероятност става дума за Fastpay. По-важното обаче е, че Георги Георгиев, който отнесе много упреци през годината, не остави спортистите и техните треньори с празни джобове по Коледа. /БЛИЦ