Полуфиналът-реванш на ЦСКА с полския ЗАКСА в турнира за купата на ЦЕВ може да не бъде предаван по нито една българска телевизия. Двубоят е в неделя от 16:00 часа българско време. В първия двубой “червените” на Сашо Попов размазаха поляците с 3:0 гейма.

Полската компания, която първоначално бе поела ангажимент да произведе телевизионен сигнал от двубоя, се е оттеглила от него, съобщава BGvolleyball.com. Компанията The Sportsman, която държи телевизионните права върху всички мачове от европейските волейболни клубни турнири, прави всичко възможно да намери друга компания за този ангажимент. По предварителен план телевизия Канал 3 и българската онлайн телевизия SportMedia.tv трябваше да излъчат на живо мача ЗАКСА - ЦСКА. SportMedia.tv има договорка с Тhe Sportsman и готовност да покаже мача в Интернет за цял свят, стига телевизионният сигнал да бъде произведен.

Полската сателитна телевизия Polsat трябваше да излъчи мача в неделя от 16,00 часа, но се е отказал в последния момент. Така отпада подаването на сигнал към родния Канал 3. От телевизията ръководена от Сашо Диков правят и невъзможното, за да осигурят ТВ сигнал и да излъчат двубоя./БЛИЦ