Женският ни национален отбор по волейбол загуби с 1:3 гейма от Тайланд в мач от Лигата на нациите. По този начин момичетата на Иван Петков продължават да нямат победа в турнира. "Лъвиците" записаха седмата си поредна загуба и продължават да са на последното 16-то място в турнира само с една спечелена точка. 

Мачът започна добре за България и момичетата ни спечелиха първия гейм с 28:26 точки. През по- голямата част отборът на Иван Петков изоставаше в резултата, но в решителните моменти игра добре на блокада и поведе в резултата. Последваха силни минути за тайландките, който бяха подкрепяни от своята публика и това оказа голямо влияние в мача.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Домакините спечелиха втората част с 25:20, а третият гейм също отиде на тряхната следта, след като бе затворен на 23 точки. Четвъртата част бе изключително оспорвана. България водеше до средата на гейма, но последва нов импулс в играта на тайландките, които поведоха с 24:20. България успя да върне две точки, но за повече момичетата на Иван Петков нямаха сили и срещата завърши с успех с 25:22 за Тайланд.