Интересна сутрин прекараха състезателите от почти всички волейболни формации на "Левски Волей", които се оказа, че трябва да тренират навън. Спортен празник на софийската пожарна зае залите на "сините", като пожарникарите си устроиха турнири.

Треньорите от "Левски" трябваше да търсят изход с физическа подготовка, като всички изненадващо се събраха на стадион Раковски. Единствено селекционерът на мъжкия отбор Мартин Стоев се оказа по-находчив, като избяга събралото се множество, събирайки своите състезатели на стадионче в друг квартал.

Въпреки, че на стадион "Раковски" също имаше пожарникари, които играеха футбол, тичаха и скачаха от кула, то треньорите на Левски успяха да се разберат, като направиха организация за разпределение на свободното място, пише още bgvolleyball. Независимо от сравнително малките си размери, стадион "Раковски" се оказа гостоприемен, като побра всички. Така на едно място тренираха женския отбор на "Левски Волей", девойки и момичета на клуба и всички юноши до старша възраст, а в допълнение и съставът на баскетболния Спартак МВР, който пристигна последен, но все пак и за него се намери място.

Пожарникарите път не пропуснаха да направят зрелище, като невъзмутимо запалиха голям огън на пистата, непоследствено до футболистите. След това се втурнаха да го гасят за време, демонстрирайки умения на присъстващите. Девойките на Сините пък провеждащи упражнения точно до кулата за скокове, даваха кураж на скачащите, като аплодираха всеки пожарникар с успешен опит от високото пространство.

Празникът на софийската пожарна продължава и утре до обяд, като "сините" ще имат свободна зала чак за следобедното си занимание в сряда.