Президентът на волейболния Локомотив направи опит да закрие славния спортен клуб. Любомир Герасимов имаше идея да проведе общо събрание, но в качеството си на членове на Управителния съвет дойдоха само 6-7 верни на него роднини и приятели.

“Виждайки, че нещата излизат извън контрол, 40 минути след обявения час към събранието се присъединиха няколко “герои“ от телевизионните репортажи за предизборните простотии в нашият град. Най-неадекватен от тях се оказа "някой си Любчо", който не знаеше от кога е член на волейболният клуб. Малко преди 18.00 ч. кворумът набъбна на внушителните 11 души, което се оказа крайно недостатъчно за легално провеждане на общото събрание. Десет минути по-късно участниците във фарса плахо се изнизаха извън залата, набързо се шмугнаха в 3 автомобила и изчезнаха от „Лаута“, пише сайтът на феновете на Локомотив lportala.

През цялото време пред входа на залата се бяха събрали фенове на Локомотив. Появата на полицаите не смути “черно-белите” привърженици и те търпеливо изчакаха да свърши последната изява на Герасимов на “Лаута”. От утре битката се пренася по коридорите на Окръжният съд в град Пловдив./БЛИЦ