Президентът на КВК Габрово Николай Григоров разясни пред БЛИЦ ситуацията с националния разпределител Георги Братоев. В последната седмица се заформи голяма сага около волейболиста, който се оказа ненужен в "Левски Бол".

Братоев започна тренировки с КВК Габрово и се очакваше да подпише договор с тима. Най-изненадващо обаче днес той започна подготовка със Славия и заяви, че има вероятност да подпише с "белите".

"Ситуацията е следната. Имаме двама разпределители и не можем да подпишем с трети. Добромир Димитров се връща от Бразилия, където беше с националния отбор до 23 години, а Николай Кичуков получи контузия. Помолихме Братоев да изчака 2-3 дни, за да излязат изследванията на контузеното момче. Има вероятност той да отсъства дълго и при това положение можеше да сключим договор с Братоев. Всичко ще стане ясно до края на седмица. Явно Братоев не иска да чака и е започнал подготовка със Славия. Може и да подпише с тях. Щом така е решил, ние няма какво да направим", разясни Григоров пред БЛИЦ.
Юри Славчев/БЛИЦ