Редица проблеми се стовариха на главата на треньора на Марек Юнион Ивкони Найден Найденов преди дербито с "Левски Волей". Двубоят от 5-ия кръг на Суперлигата е от 17:30 часа днес в зала "Сиконко" и ще бъде предаван директно по БНТ Свят.

Селекционерът на тима от Дупница беше неприятно изненадан от капитана на тима Тодор Вълчев. Посрещачът е със спукана кост на дясната китка, а вчера това е било потвърдено и след рентгеновата снимка, на която се е подложил.

"Сега разбирам за проблема на Тодор, но се оказа, че той не е от последния мач, а още от преди месец. Не знам защо обаче досега не ми е казал за това и щом до момента е играл с пукната кост, няма да му пречи и днес да играе", коментира пред "7 дни спорт" Найден Найденов.

Оказа се, че това не е единственият проблем пред Марек. Основният посрещач в тима на шампионите Дмитрий Бахов е болен, но според ръководството на отбора той ще вземе участие в дербито днес. Единствената добра вест от Дупница е, че разпределителят на тима Георги Георгиев, който играе със сериозна контузия в кръста, се възстановява добре.

"Мисля, че Георги има потенциал, но тази контузия му се отрази много зле. Според мен е готов почти 100%", Найденов.