Сериозни промени в женския волейболен Казанлък Волей ще бъдат предприети за следващия сезон 2014/2015, съобщават от клуба. Ръководство планира работна среща, на която да се направи цялостна оценка на предствянето на "розите" през сезона в женската Национална волейболна лига, както и в турнира за Купата на България. 
 
Както е известно, казанлъчанки загубиха драматично серията на полуфиналните плейофи след 1:2 победи от "Левски" и отпаднаха от спора за титлата.
 
На предстоящата сбирка президентът на клуба Васил Аргиров, който е и генерален спонсор на клуба ще изслуша изпълнителния директор Деко Григоров и старши треньора Петър Дочев за проблемите в отбора, довели до незодоволителното му представяне през сезона.
 
Според запознати Петър Дочев и Деко Григоров вече са направили равносметка и анализ, като на срещата двамата ще предложат конкретни промени в женския отбор на Казанлък. Очаква се да има освободени състезателки, както и няколко новопривлечени в тима.

Треньорът Петър Дочев се ползва с пълното доверие на собственика Васил Аргиров, който много разчита на него за нов силен сезон догодина. Дочев наскоро бе избран и за старши треньор на девическия национален отбор на България.