Евгени Иванов – Пушката и неговият Сайпа спечелиха нова победа в иранското първенство по волейбол. Тимът победи с 3:1 Ертеашат Санати, където пък се подвизава друг българин - Иван Тасев. Така тимът на Пушката остана на второ място в класирането с актив от 48 точки.
С успех в този кръг се поздрави и националът Методи Ананиев, чийто отбор Петрошими се наложи драматично като гост на Персеполис в дербито на кръга с 3:2 (25-20, 28:30, 20:25, 25:22, 15:10). Въпреки победата Ананиев и неговите съотборници продължават да бъдат на пето място. Този кръг се оказа доста успешен и за Смилен Мляков и Стефан Стоянов, чийто състави също успяха да стигнат до победи. Кале на бившия диагонал на ЦСКА надделя с категоричното 3:0 над Керман, а Урумие би Гол Гохар с 3:1 гейма.
Новият клуб на Мирослав Градинаров и Данаил Милушев – Дамаш Гилан също записа победа в своя актив, след като би Банк Кешаварзи с 3:1. За да бъде този 27-ми кръг изцяло "български", Костадин Митев и Благовест Катранджиев също спечелиха две точки, след като техния Санг Гахан надделя трудно над Хорасан Разави с 3:2 гейма.