Нова рокада се случи тези дни в "Ботев" (Луковит), като специалист от легендарното поколение, спечелило сребърните медали на Олимпиадата в Москва през 1980 година е привлечен да поеме състава за втория полусезон на волейболната ни Суперлигаа.

Начело на тима от Луковит застава Цано Цанов, който с дългогодишния си опит ще подпомага изявите на отбора. Досегашният наставник Мирослав Милев остава в треньорското ръководство, като ще бъде негов помощник.

Самият Цано Цанов пък в началото на този сезон бе наставник на втородивизионния Изгрев (Ябланица), но след известни неуредици се раздели с клуба по взаимно съгласие, пише bgvolleyball. Така броени дни след като бяха освободени трима играчи - Деян Нинов, Иван Чипилов и Христо Енков, промените в "Ботев" продължават, а ръководството се надява това да подпомогне за изплуването на тима. След есенния дял на шампионата съставът от Луковит е на последното 12-о място в класирането, без нито една победа досега. От ръководството обявиха, че търсят нови волейболисти, като вече се водят преговори с евентуални попълнения.