Волейболистите на "Левски Волей" не останаха по-назад от колегите си, като ще радват феновете си с календар за 2012 година. Официалният постер обаче не е в традиционния вид, както при съперниците, а грабва окото с раздвижената си форма, в която по различен начин изпъква всеки състезател. Идеен дизайнер на календара е треньорът на "сините" Георги Петров, по чиито изисквания столично студио е оформило вида на празничното издание.

"Всичко стана по мой замисъл", изразява задоволството си от резултата пред BGvolleyball Георги Петров. „Не желаех в календара да бъдем в традиционната поза - седнали на пейка и със сковани физиономии. Исках нещо друго, раздвижен начин да пресъздадем образа на волейболистите от тима. Мисля, че в крайна сметка се е получило много добре и всеки изпъква по собствен начин. А, и всички състезатели го харесаха, което ме изпълва с удовлетворение", добави специалистът.

Идеята треньорът взаимства от календар за миналата година на женския тим на Уралочка, в който играе българската националка Страшимира Филипова. Не крие, че след успешния резултат му идват още идеи в главата, които иска да реализира. Надява се, живот и здраве, ако продължи да бъде начело на "Левски Волей", следващият сезон да осъществи още по-смел проект, като вече ще има и пресъздаване на дадени персонажи в календара.