Селекционерът на националния отбор по волейбол Радостин Стойчев е разочарован след двете тежки загуби от Русия в Световната лига. Младият специалист заяви, че изявите на отбора ни са далеч от желаното от него ниво.

”Далеч сме от моята представа за волейбол на високо ниво. Най-големите ни проблеми са в отиграването. Там са много ниски процентите и не можем да стоим добре в играта. Посрещането е свързано с отиграването. Първия ден то бе много слабо. Вторият ден след като анализирахме техния сервис се справихме добре и нямаха дори един ас. Процентите в атака обаче са ни доста ниски", коментира Стойчев.

„Мачовете срещу Германия ще са решаващи. Очаквам да бъдат много трудни. Засега предимството е на страна на немците. Ще разберем какво е състоянието на Владо Николов след ядрено-магнитния резонанс. Надявам се, че Виктор Йосифов ще може да играе. Ще излезем с тези състезатели, които са в най-добро състояние. Хората трябва да знаят, че няма да се откажем след мачовете с Русия", каза още треньорът.