Радостин Стойчев трябва да подпише договора си зa селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол в следващите няколко дни, пише “7 дни спорт”. Това ще стане по факс, тъй като специалистът има ангажименти с клубния си Тренто, който ще участва в турнира за Купата на Италия.
 
"Все още уточняваме някои неща чрез кореспонденция. Сигурен съм, че ако имаше възможност, Радо с радост би дошъл до България, за да подпише договора. Контрактът трябва да е факт до няколко дни. Със сигурност до края на месеца може да се очаква, че ще има подпис черно на бяло", увери президентът на федерацията инж. Данчо Лазаров.
 
Новината бе потвърдена и от президента на Тренто Диего Мосна: "В четвъртък си говорихме с Радо и той ми каза, че в близките няколко дни трябва да подпише контракта си за селекционер на България", каза Мосна и допълни: "Много съм доволен от работата на Радо и от това, че след 14 мача в Серия А1 все още нямаме загуба. Особено сме горди и от това, че Тренто и Болцано ще бъдат домакини на финалната четворка на Шампионската лига в края на март."/БЛИЦ