Селекционерът на националния отбор по волейбол Радостин Стойчев направи обръщение към феновете след днешната тренировка на отбора. Това бе последното занимание за тима ни, който утре започва участието си на Европейското първенство в Чехия и Австрия. На 10 септември (събота) от 16.00 часа България и Словакия играят първия си двубой от група "D" на надпреварата.

„С много голямо преклонение бих се обърнал към феновете. Те са наистина нещо голямо за нас. Благодаря им, че ни подкрепяха през цялата година на подготовка. Наистина искаме да зарадваме нашите поддръжници. Но няма място за сантименти, интересува ме само победата”, обърна се Стойчев към всички фенове в България.

След края на заниманието треньорът каза още: „Обикновено в навечерието на такива важни мачове, винаги имаме усещането, че можем да направим нещо повече. Състезателите вложиха необходимия труд и утре ще излезем, за да покажем това, върху което сме работили през последния месец и половина. В момента няма преуморени играчи, но от утре адреналинът ще е толкова голям, че едва ли някой ще мислим за умора”.