Тежка криза налегна волейболния ЦСКА. До разпускането на отбора остават точно 12 дни. Ако до 30 ноември собственикът на клуба Георги Георгиев не се разплати с играчите, те ще бъдат освободени от тренировки и ще се събират единствено за мачове, пише в днешния си брой “7 дни спорт”.

За настоящата година носителите на купата са получили само заплатите си за месец януари. Задълженията на Георгиев към клуба вече надхвърлят 800 000 лева. Подобно на играчите, треньорите и служителите също карат на заеми. Комичното е, че следващия месец ЦСКА започва участието си в Шампионската лига "Индезит". Заради отличните си отношения с шефа на Европейската конфедерация Андре Майер собственикът на червените Георги Георгиев успя да уреди уайлд кард на отбора за втора поредна година.

Ситуацията обаче е повече от странна, тъй като дори не се знае кой ще плаща самолетните билети за гостуванията на Тур (Фр), Зенит Казан (Рус) и Алмерия (Исп). От два месеца Георгиев е в Москва по бизнес и поддържа връзка с ръководството на отбора само по телефона./БЛИЦ