Мениджърът на румънския волейболен отбор Динамо Ромпрест (Букурещ) Мариан Стефан е освободил бившата националка Радостина Кицигой от отбора след домакинската загуба с 2:3 от бившия й отбор Волей 2004 Томис (Констанца), съобщи bgvolleyball.com, но след това е променил решението си и е върнал българката в състава.

"Взех това решение, защото съм тотално разочарован от нейната недостатъчна отдаденост към ангажиментите й с Динамо", изтъква Стефан, който непосредствено след фиаското срещу Томис се закани да направи коренни промени в отбора. Ден след първоначалното решение на мениджъра обаче между двамата се е провел разговор, в резултат на който, според Стефан, Роди Кицигой най-вероятно ще се върне сред подопечните на треньора Атанас Петров.

Тези катаклизми се случват броени дни преди първия мач на отбора в Шампионската лига - срещу гостуващия тим на Диана Ненова азербайджанския Рабита (Баку) идната сряда. Преди това, в събота Динамо ще "гостува" на КСМ (Лугож) в мач от румънското първенство, който ще се играе в Букурещ./БЛИЦ