Волейболистът на ЦСКА и основно либеро на националния ни отбор Теодор Салпаров остава в редиците на "червените" за следващия сезон. “Армейците” отново получиха доверието на Европейската конфедерация (CEV), като бяха един от четирите тима удостоени с "уайлд кард" за участие в Шампионската лига през следващия сезон. "Оставам твърдо в ЦСКА", заяви за BGvolleyball.com Теодор Салпаров.

"Имах договорка с ръководството, ако отборът отново играе в Шампионската лига, да бъда в тима. Заради самата контузия за мен е по-добре да остана в България. Засега организацията за евротурнира се върши добре, остава да се осигури напълно финансовия гръб на клуба и новия спонсор да помогне", допълни волейболистът.

От две седмици Теди Салпаров вече е без патерици, като продължава усърдно с физиотерапията. Сутрин прави упражнения в басейн, последвани от други възстановителни процедури. "Вече достигнах до 100 градуса сгъване в коляното. Трябват ми още 15, за да започна колело и по-голямо раздвижване. Чувствам се добре и докторът каза, че възстановяването върви нормално, което е радостно. Надявам се да продължа така, но не мога да кажа определен срок кога ще започна да играя. За мен най-важното е крака ми да се възстанови изцяло", завърши Салпаров./БЛИЦ