Теодор Салпаров може да се завърне в ЦСКА. Либерото на националния ни отбор по волейбол в момента е част от руския Динамо (Москва), но най-вероятно ще напусне тима след края на сезона.

Българинът взе участие във финала на Шампионската лига срещу Тренто, но неговите съотборници показаха трагична игра и в крайна сметка се задоволиха с второто място в Европа след 0:3. Именно слабата игра в този мач е една от причините Салпаров да обмисля напускане на Динамо.

"Наистина съм разочарован от представянето ни. Бяхме трагични по време на целия мач. Жалко е, че не успяхме дори да затрудним Тренто. Сега пред мен остава да доиграя сезона с Динамо и след това ще преценя какво ще правя. Имам 1-2 оферти от чужбина, но сега не е времето да взимам каквото и да било решение. Има сериозна възможност да се върна и в България", коментира пред "Меридиан мач" ситуацията националното либеро.

Както е известно, връзката между 27-годишния Салпаров и ЦСКА е много сериозна. Той е юноша на "червените", а освен това президент на клуба е брат му Георги Георгиев. През 2008-а в тандем двамата изведоха "армейците" до първа титла за клуба след 13 години суша. /БЛИЦ