Либерото на националния ни волейболен отбор Теодор Салпаров коментира след победата на руския си отбор Зенит над полския Асеко Ресовия (Жешув) с 3:1 гейма в полуфинала на Шампионската лига в Краков, че наистина трудно някой може да победи казанци.

"Наистина Зенит е убийствено силен. Противодействие може да има само, ако Матей Казийски играе. В момента във волейбола с такъв спонсор, какъвто има Зенит, и подбора на състезателите. Наистина трудно някой може да победи този отбор", каза пред btv Теодор Салпаров.

Финалът между Зенит и Тренто е от 19:00 часа днес. Грандът от Италия е воден от българския треньор Радостин Стойчев, който има в състава си Георги Братоев. На финалите в Полша с Тренто е и звездата Матей Казийски, който обаче няма права за Шампионската лига.

"Винаги ми е било приятно да се срешна с мои колеги и приятели на такъв важен форум като финалите на Шампионската лига. Жалко, че Матей Казийски няма да вземе участие в тези мачове. Той един от най-великите играчи, с който съм играл - и в клубен отбор и в Националния Отбор", написа Салпаров в социалната мрежа, позирайки за снимка с Казийски и Георги Братоев.