Волейболистите на ЦСКА постигнаха категорична победа с 3:0 гейма над "Левски Бол" във вечното дерби, състояло се снощи в зала "Христо Ботев". “Радвам се, че спечелихме. Винаги, когато играем срещу "Левски", настройката е друга и се опитваме да играем възможно най-добър волейбол. Но освен нашата игра - публиката бе най-големият фактор в мач. Тези хора са награда за нашите усилия. Не мислете, че това е случайно, защото те уважат труда и мотива на моите момчета да изкарат 4-5 години без да се разделим, без да има напуснали", коментира треньорът и мениджър на "червените" Александър Попов.

"За жалост положението в "Левски" е трудно, а техният начин за оцеляване е същият като нашия с тази разлика, че при тях доста хора тръгнаха в различни посоки. Силно се надявам Христо Илиев да намери мотива да върне всички левскари, за да помогнат и да има още по-качествено дерби", пожела Попов на "сините", цитиран от bgvolleyball.

"Тези хора по трибуните не се интересуват толкова много от качеството на волейбола, интересува ги техният отбор да побеждава. Нашите фенове ни подкрепят в цяла България и  точно това ни амбицира всеки ден, аз и моите състезатели, да отиваме в студената зала, за да бъдем по-добри и да продължаваме да ги радваме”, каза още Александър Попов.