Мениджърът и треньор на волейболния ЦСКА Александър Попов обяви, че тимът му може да не доиграе първенството. Това стана след победата с 3:1 гейма във вечното дерби срещу Левски.

"Преди двубоя в залата ни, в която се е играла Купа на Европа, играе се е и единственото дерби в България, се опитаха да не допуснат феновете ни. Имахме предписание да не допускаме публика. Нашата зала е "Маракана” в сравнение с някои други зали в провинцията", коментира Попов.

"Ако ни наложат глоба в размер, такъв какъвто ни казват, колкото е бюджетът ни за цяла година, провокацията им ще успее, защото няма да се явим на следващите мачове в провинцията. Там условията са много по-лоши от тези в нашата зала. Случи ли се това – ще вземем сериозни мерки", категоричен е Сашо Попов.

Както вече стана ясно, от лагера на "червените" се усъмниха, че "сините" стоят в основата на предписанието от СДВР да не бъде допускана публика в зала "Васил Симов" на дербито снощи. Сашо Попов обаче я наруши, позволявайки на агитката на ЦСКА да бъде на трибуните.

"Момчетата играха добре под напрежение. Получи се мач като от добрите стари времена, а именно за първото място. Ивайло Стефанов се включи като истински лидер, единственото неприятно е контузията на Христо Цветанов в началото на мача", каза още наставникът на "червените".

 Kласиране, резултати, програма и всичко за волейболната Суперлига - ТУК !!!