Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов се надява момчетата му да сторят чудото днес и да победят лидера в гръцкото първенство Ираклис. Мачът от Група "А" на Шампионската лига стартира в 20:00 часа в Солун и ще бъде предаван директно по RING.BG. До момента "червените" претърпяха 4 загуби и тази вечер ще се стремят към първата си победа.

"Ираклис е болезнено познат отбор. Очаквам това, с което започнахме през август месец да продължи. Не летим в облаците. Приехме да играем в Шампионска лига миналия май месец с надеждата и уверението, че адът от миналата година няма да го има. Оказа се обаче, че положението не само не се подобрява, а става още по-зле. Поетият ангажимент обаче трябва да бъде изпълнен", коментира Сашо Попов.

"Предстои ни да играем с олимпийски шампиони. Надявам се за пореден път на гости да ни дойдат световни звезди и по този начин да се асоциираме към европейското семейство. Такава ни беше целта преди 4 години, когато започнахме да играем в Шампионска лига. Дай боже положението да се промени и догодина отново да бъдем сред най-добрите. Но сме в такова положение, че не трябва да си правим дългосрочни планове. Не трябва обаче да бъдем и песимисти. Нашият колектив е изключителен. Мъже, жени, школа - няма напуснал състезател, освен чужденците", сподели още младият спец.