Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира поражението от Левски с 0:3. 
"Много слаба игра от нас. Съжалявам, че започнахме по този начин сезона. Изводи много, работа повечко. Нещата трябва да изглеждат по различен начин. Играта не върви. В Левски всичко ставаше. Те са по-готови от нас. Това е основният извод. Хубаво е, че се случва в самото начало на сезона, за да имаме време да го поправим. 

Не посрещахме добре и организацията се развали. Чисто психологически всички забихме нос в земята. Това е от липса на добра игра в момента. Днес бяхме слаби. Пътят (пред младите) е пред тях. Имат още много работа, за да реализират уменията си при мъжете", заяви Попов.

Колегата му Николай Желязков пък каза:
"Отборът ни показа изключителна сериозност и професионализъм. След спечелване на купа е един отбор да бъде ментално изхабен. Показахме професионализъм. Срещата протече безапелационно. Показахме много добра игра в центъра. Играхме много добре на блокада. Генерално направихме много силен мач.

Отношението на играчите и нивото на подготовка е добро за тази фаза. На моменти правим леки грешки.  Не трябва да изключваме и младостта. Тимът е добре подготвен за момента. Не мога да кажа какво ни очаква в Европа. С нетърпение очакваме тези двубои. 

Един млад състезател трябва да има опитни волейболисти, които да вижда. Важно е отношението към процеса на тренировките, към мачовете. Имаме състезатели, които са на изключително ниво като професионалисти. Опитните помагат много за израстването на състава."