Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов говори след тежката загуба с 0:3 от Левски в дербито от родното първенство.

Въпреки поражението Попов бе изпратен с аплодисменти от феновете, които не спряха да скандират името му. Специалистът отчете доброто отношение на феновете и подчерта, че сред тях има обединение.

“Разбира се, че няма нищо хубаво в този момент, но нещо хубаво за нашата цесекарска общност обаче се случи. Имаше притеснения в някои, след като обявихме спонсора ни, че ще има напрежение във волейбола, но както се вижда ЦСКА е един, за което бях сигурен. 

ЦСКА се обича от много хора, особено нашият клуб, който премина през какви ли не моменти през последните години. 

Естествено, че търся като удавник за сламка да се хвана за нещо хубаво, но в кой спорт, след като вечният ти враг те победи по този начин в собствената ти зала, публиката не спира да ни аплодира и след това и да ни поздравява. 

Виждали сме какво се е случвало във футбола при негативни резултати. Това е защото винаги сме били честни. Днес не ни потръгна целия мач, надиграха ни, но фенът знае, че ние няма да се предадем. Това е нещото, което състезателите ни трябва да чуят и да ни вдъхне нов живот”, заяви старшии треньорът на ЦСКА Сашо Попов.