Въпросът за оставането на Радостин Стойчев начело на мъжките волейболни национали не е бил разискван днешното заседание на Управителния съвет и Общото събрание в Правец. Това съобщиха от волейболната ни федерация.
 
През ноември предстои среща между Стойчев и ръководството. След нея ще се знае със сигурност съдбата на 42-годишния специалист.
 
„Не подценявайте Радо Стойчев. Когато се срещнем с него, ще му обявим своите условия и той ще реши какво ще прави в бъдеще. Имаме желание да работим с Радо Стойчев. Факт е, че можем много повече, след като абсолютно всичко бе осигурено на националните ни отбори. Да не изпадаме в крайности, а да намерим баланс, за да не тръгнем в посока на отричане, която ще ни доведе до нивото на другите спортове”, заяви вицепрезидентът на БФВ Петър Кънев.
 
„Принципното решение на федерацията е , че не стои на дневен ред освобождаването на Радо Стойчев. Не можем обаче да предполагаме как той оценява представянето на отбора. Във всяко семейство има разногласия, а в бъдещата ни среща всичко ще бъде обсъдено. Разбира се има и вариант той сам да даде оставката си, но не мисля , че ще предприеме този ход”, добави другият от вицепрезидентите Ивайло Константинов.