Нали помните онази прословута реклама за мъжка потентност, впоследствие родила крилатата фраза, която ужасява всеки мъж? Става въпрос, разбира се, за „вдигането на самолета”.
 
Слуховете твърдят, че за кратък период този проблем е стряскал съня на един от секссимволите на българския спорт – легендарния волейболист Пламен Константинов. Злите езици шушукат, че бившият капитан на мъжкия национален тим по волейбол и настоящ старши-треньор на турския Зиратбанк лекувал проблем с ерекцията си. В продължение на няколко месеца той бил затормозен психически от здравословната мистерия, принудила го да се обърне за помощ от сексолози и лекари.
 
Изписаните медикаменти не давали така желания от Гибона резултат. Запознати твърдят, че проблемът бил ликвидиран не с помощта на илачи, а на загадъчна красивица, която е новата любов на Константинов.
 
Дамата вече живеела при Пламен в турската столица Анкара, но засега той упорито пази в тайна нейното име. И категорично отрича, че в момента има връзка с жена. Под сурдинка се говори, че Константинов е влюбен до уши не само заради факта, че мистериозното гадже му помогнало да се отърве от ужасяващия проблем. Двамата си допаднали както в леглото, така и извън него и в момента Гибона бил повече от щастлив.
МАЯ ДИМИТРОВА
ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ - в новия брой на вестник "ШОУ"