Кирил Хаджиев и Делчо Радев взеха купата за най–добри спортисти на 2014 година в Кърджали. Церемонията по награждаването на 10-те най-добри спортисти на 2014-а събра много състезатели, треньори, спортни деятели. Преди да обявят имената на победителите бе открита изложба по случай 95 години от създаването на организираното физкултурно движение в града.

Изключително богат снимков материал върна бивши и настоящи спортни деятели и граждани на Кърджали към моментите на най-важните спортни събития в региона от 1919 година до днес.

Шампионите по плажен волейбол за страната Кирил Хаджиев и Делчо Радев взеха купата най–добри спортисти. Техни подгласници станаха състезателката по водна топка Ива Тончева и победителката по канадска борба Емилия Стоянова. При юношите наградата за спортист на годината бе присъдена на републиканския шампион Симеон Топузлиев - волейболист и капитан на отбора на СОУ „П.Р. Славейков.

„Поклон пред всички спортни деятели и спортисти за усилията им в тези трудни времена да защитават спортната чест на Кърджали", каза пред "Стандарт" заместник-кметът Юсеин Ахмед и пожела на всички много воля и хъс и още по-големи спортни успехи през 2015 година.