Хебър (Пазарджик) обяви раздяла с бившия волейболен национал Теодор Тодоров. Шампионът на страната публикува следното съобщение в страницата си във "Фейсбук": 

"Благодарим на Теодор Тодоров за споделените мигове, титлите и хъса за победа в името на Хебър. Пожелаваме му много здраве и успехи в новите начинания."

32-годишният Тодоров игра три сезона в Хебър, като през изминалия се поздрави със златен требъл, спечелвайки шампионската титла, Купата и Суперкупата на България, а "тигрите" не записаха загуба през цялата година.

208-сантиметровият бивш национал се е навил отново да играе за Монтана, откъдето е родом. Това ще е втория престой на Еър Теди в тима в последните няколко години. 

Той е третото попълнение на Монтана това лято. Преди Теодор Тодоров договори с тима от Северозапада подписаха разпределителят на словашкия национален тим Филип Палгут и посрещачът Мирослав Градинаров.

 

Благодарим на Теодор Тодоров за споделените мигове, титлите и хъса за победа в името на Хебър. Пожелаваме му много здраве и успехи в новите начинания.

Публикувахте от ВК Хебър Пазарджик / VC Hebar Pazardzhik в Вторник, 24 май 2022 г.