Волейболният ЦСКА осъмна ограбен. Неизвестни извършители нахлуха с взлом в зала „Васил Симов“, изпочупиха вратите на съблекалните, след което задигнаха маратонки и топки, с които тренират отборите.

„Чистачката е пристигнала сутринта в залата и е видяла разбити мъжката и женската съблекалня. Вратите са били изпочупени. След това видяхме, че са откраднати топките, с които мъжете и жените тренират, както и маратонките на всички състезатели. Става въпрос за над 30 чифта маратонки. Не разбирам на кого трябват износени маратонки, които волейболистите са използвали години наред“, коментира генералният мениджър и треньор на волейболния ЦСКА Александър Попов пред БЛИЦ.

„Полицията се зае със случая, но не мога да гадая и изказвам мнение кои са извършителите. Често се случва да заварваме изпонадраскани надписите на входа на залата, както и върху плакатите с кампанията „100 сърца за ЦСКА“. Те драскат, ние чистим и така. Идиотско е да саботират работата на ЦСКА, като ни откраднат топките и маратонките. Знаете в какво положение е клубът, но това е положението“, допълни Сашо Попов.