Камило Плачи подаде оставка като селекционер на националния ни отбор по волейбол. Очаквана развръзка с оглед трагичното представяне на тима ни в Световната лига – една победа и девет загуби от десетте двубоя до момента. В последните две срещи Найден Найденов ще води отбора, след което ще бъде избран нов треньор, който ще води тима на световното първенство, което започва в края на август и е до 21 септември в Полша.

Вестник “ШОУ” за пореден път изпревари останалите. В най-новия си брой, който от днес е на пазара, седмичникът съобщи, че дните на Плачи са преброени. Но нещо по-важно, федерацията изчакваше италианецът сам да напусне, за да не му бъде плащана неустойка.

Екипът на “ШОУ” написа и трите варианта за негов наследник, които днес бяха потвърдени от ръководството на федерацията. А те са Мартин Стоев, Пламен Константинов и Найден Найденов. Кой от тях е най-близо до националния отбор и какво е обещал, ако поеме поста? Стоят ли стари конфликти и скандали в основата на избора на нов селекционер и какво умуват шефовете във федерацията начело с инж. Данчо Лазаров? Какви са най-горещите новини зад кулисите на българския волейбол...

ЧЕТЕТЕ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК “ШОУ”