Швейцарска компания ще бъде новият спонсор на волейболен клуб Добруджа 07 (Добрич), като преговорите са пред финализиране. Новината съобщи президентът на клуба Веселин Велев.

„Фирмата е мой бизнес партньор, аз съм ги запознал с клуба и тази година те решиха да добавят нещо към финансовата му рамка", заяви пред "Дарик Добрич" Велев.

Той допълни, че през последните две години са привлечени доста спонсори, като това е създало условия бюджетът на клуба да бъде достатъчно добър и всички, които работят там, да нямат притеснения по отношение на обезпечаването.

Първата домакинска среща в Суперлигата на Добруджа 07 срещу "Левски Бол" ще се играе днес от 17:30 часа в зала "Добротица". Първоначално обявеният час 18:00 беше променен заради прякото предаване по БНТ2 и БНТ Свят.

Преди мача ще се състои официалното представяне на играчите и треньорското ръководство. Изготвена е и брошура с информация за отбора на домакините и списък на спонсорите, която ще се разпространява на мачовете, съобщи още Веселин Велев.