Пристрастеният към правилното хранене треньор на волейболните ни национали Силвано Пранди наложи своя режим на играчите. Той изхвърли месото от менюто. На обяд и вечеря нашите ядат само спагети и салати.

От понеделник "трикольорите" са в Апелдорн, където през уикенда ще играят с Холандия в третия кръг на Световната лига. До момента България е с баланс от 2 победи и 2 загуби.

Вчера отборът проведе две тренировки - сутринта във фитнеса, а следобедното занимание беше в официалната зала "Омниспорт" и продължи 3 часа.
След вечеря играчите се разходиха около хотел "Златното лале", за да открият някакво развлечение, но не намериха нищо, защото комплексът е разположен в гора.

Мачовете с "Лалетата" са изключително важни за класирането в Група "А". При две победи с 3:0 или 3:1 нашите запазват големи шансове за първото място, но дори една загуба прави задачата им да играят финал доста сложна. В момента холандците са лидери в групата с 9 точки, българите са трети със 7. Световният шампион Бразилия е втори с 8, но на кариоките тепърва им предстоят гостувания на Холандия и България. /БЛИЦ