След страхотното представяне вчера на “Левски” Волей срещу КВК Габрово и победата с 3:1 (25:15, 25:20, 24:26, 25:18) диагоналът на “сините” Симеон Александров изказа благодарностите си към своите съотборници и добави, че въпреки факта, че руски отбори го искат, той все още не е готов да предаде синия екип.

-Получих покана от два руски отбора, но не можахме да стигнем до съгласие и продължавам да се боря с фланелката на Левски. Чувствам се прекрасно след тази победа. Тя бе много важна, защото показахме на по-младите в отбора, че с настроение и хъс може да се победи всеки един отбор. Доволен съм, че всички играем като един и чрез играта намираме себе си.

- Имате ли амбициите да се изкачите по-нагоре в класирането и да спечелите шампионата?
- Имаме амбиции да играем по-добър волейбол и да стигнем колкото се може по-напред. В "Левски" винаги се играе за победа. Ще се опитаме да защитим купата на България и тази година.

- Усеща ли се липсата на братята Братоеви и по-специално на Георги, като разпределител?
- Разбира се, че се усеща липсата им, но младите момчета, които играят сега доказват, че не са случайно в "Левски" и дават всичко от себе си. Димитър Маринков, Злати Кьосев, Георги Топалов, Ивайло Лалов, Жани Желязков - това е бъдещето на "Левски", тези момчета имат страхотни качества и с помощта на Христо Цветанов и Красимир Гайдарски ще израснат още. Може да очаквате много приятни изненади тази година с този състав.