ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българският треньор на Верона Волей Радостин Стойчев прикова вниманието по време на мач от италианското първенство, заформяйки скандал. 53-годишният специалист получи червен картон, след което си изпусна нервите и нахлу при коментаторите от телевизионния екип на RAI.

 WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Стойчев изведе своя Верона до пето място в редовния сезон, като в последния 22-и кръг тимът спечели с 3:1 гостуването си на Цистерна. В четвъртия гейм българинът оспори решение на рефера, заради което получи червен картон. Това ядоса Стойчев, който отиде при коментаторите на двубоя и на висок тон поиска да види повторение на ситуацията. 

Верона завършва твърдо на петото място в Суперлигата на Италия с 14 победи, 8 загуби и 37 точки. Така на 1/4-финалните плейофи Алекс Грозданов и съотборниците му, водени от българския специалист, ще играят срещу четвъртия - шампионът Лубе с Александър Николов.

Радо Стойчев е сред най-титулуваните треньори в Италия. Той написа история начело на Тренто, като изведе тима до редица трофеи в Италия, Европа и света.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК