Волейболният ни национал Цветан Соколов бе специален гост на вчерашната церемония по връчването на наградите за най-добрите спортисти на Дупница. Както е известно, звездата израства като състезател именно в града, като зарадва с присъствието си дупничани. Освен това националът направи и специален жест към волейболния клуб Марек Юнион-Ивкони. Соколов подари екипировка на подрастващите от детско-юношестката школа.

"Дължа много на Марек Юнион-Ивкони и ще съм благодарен цял живот за това, което съм сега. Поради тази причина ще подаря на всички деца от школата пълна екипировка", заяви Соколов, а всички гости и спортисти посрещнаха думите му с мощни аплодисменти.

За диагонала на италианския Трентино (Тренто) имаше специален приз от Община Дупница за принос в популяризирането на Дупница. "Искам да благодаря за тази награда на кмета на града г-н Чимев. Знам, че той е много спортен човек, който помага на спорта и затова му пожелавам да продължава в същия дух", благодари Соколов.

От своя страна той също се бе подготвил с още една изненада за Чимев, дарявайки го с позлатена кама. "С тази кама да режете още повече пари от бюджета за спорта", пожела му Соколов.