Часове след като стана ясно, че волейболната зала "Армеец", в която тренират детските отбори на ЦСКА, може да бъде съборена, от Министерството на икономиката спряха достъпа до съоръжението. Наставникът на "червените" и изпълнителен директор Александър Попов беше принуден вчера да тренира играчите си в Борисовата градина. Всички в клуба недоумяват как може ЦСКА да не бъде допускан до зала "Армеец", която дори е пред събаряне.
 
"Тя се намира във военното поделение до 4-ти километър и в нея тренират 400 деца всекидневно. Там ще се прави "София Техно парк". Ще се строи нов технологичен център на цялата площ в казармата", разкри по-рано разтревоженият Сашо Попов.
 
"Тази сутрин ми се обадиха от Министерството на икономиката, за да ни уведомят, че спират достъпа ни до зала "Армеец". Волейболният ЦСКА повече не може да я използва. Много тежка ситуация", оплака се амбициозният треньор.

Попов съобщи, че в отговор на тази заповед ръководството на ВК ЦСКА, деца, родители, треньори и фенове излизат на митинг-протест, който ще се проведе пред самата зала в 15:30 часа.