Новият треньор на "Левски Волей" Мартин Стоев официално поема тима утре (вторник), като събира състезателите за първи тренировки в зала "Сиконко".

Както вече стана ясно, бившият ни национал и треньор на представителния ни мъжки отбор (2005-2008 г.) се завръща начело на "сините", след като вече бе на кормилото на "Левски" от 2007 до 2008 година. Стоев заменя Георги Петров, който през изминалия сезон изведе тима до спечелване на Купа България, но впоследствие подкрепата му към Радостин Стойчев му струва оставането в клуба.

Още от утре са предвидени две занимания на волейболистите от "Левски Волей" - сутринта и следобяд, съобщиха за bgvolleyball от клуба. Все още не се знае кои точно състезатели ще подпишат договор със "сините", с оглед участието на тима в европейските клубни турнири и дали ще бъдат привлечени и други национали, освен собствените кадри. Със сигурност участие в първите тренировки ще вземат братята-близнаци Георги и Валентин Братоеви. Очаква се още да се присъединят игралите в Иран Теодор Богданов и Краси Гайдарски, както и бившият вече национал Христо Цветанов, който тази година не попадна сред избранниците на Радостин Стойчев.