Наставникът на волейболния "Левски Волей" Мартин Стоев сподели след загубата от КВК Габрово с 2:3 гейма във 2-ия кръг на Суперлигата, че тимът му заслужено е загубил.

"В четвъртия гейм, когато поведохме с 5:2, спряхме да играем, като мислехме, че така лесно ще свърши мача и върнахме отбора на Габрово в играта. След това заслужено загубихме. Иначе, до четвъртия гейм, отборът ни игра добре. Момчетата, които са на възловите ни постове в момента, са малки. Имаме и доста контузени, а Братоеви не бяха с нас тук, така че още не сме на такова ниво, че да си позволяваме да се отпускаме, докато не свърши мача", коментира треньорът на "Левски Волей".

"Не бих казал, че домакините са ни изненадали с нещо. Това, което бяхме гледали от мача им срещу Славия, се получи и тук на 90 процента. Хубавото е, че стана добър двубой. Атмосферата беше добра, имаше доста хора и дано навсякъде да е така, защото все пак това е най-успешната игра в България и хората трябва да пълнят залите. Според мен КВК Габрово ще бъде сред претендентите за влизане в четворката. Дали ще успеят - времето ще покаже", каза още Мартин Стоев.