Легендата на българския и световен футбол Христо Стоичков изрази удовлетворението си от победата на националния отбор по волейбол над Австрия в квалификация за европейско първенство.

Вчера тимът на Силвано Пранди надви австрийците с 3:1, а по-късно днес играе с Израел. Камата видя пръст на съдбата във факта, че за класирането си на световното първенство в САЩ през 1994 г., където завършихме на четвърто място, футболните национали също бяха в квалификационна група с Австри и Израел.

"Страхотна победа! Към Мондиал’94 минахме през Австрия и Израел! Съдбата явно ни намига. Напред и нагоре, високи момчета! Победата ще е за България!", написа Стоичков във „Фейсбук“.

Както е известно, вчера преди мача с австрийците Христо Стоичков използва профила си в социалната мрежа, за да пожелае успех на националния отбор по волейбол.

 

Страхотна победа! Към Мондиал’94 минахме през Австрия и Израел! Съдбата явно ни намига. Напред и нагоре, високи момчета! Победата ще е за България! Снимка Невена Рикова https://8hristo.com/bg/shop/

Публикувахте от H8S Hristo Stoitchkov в Сряда, 13 януари 2021 г.