ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Калоян Минков и Симеон Симеонов са загиналите при катастрофата в събота край Ловеч млади волейболисти на Олимпиец (Плевен). Както вече стана ясно, президентът и треньор на клуба Стефка Великова е другата жертва при тежкото пътнотранспортно произшествие. Катастрофата стана на пътя Плевен - Ловеч преди разклона за село Слатина.  

Автомобилът, в който са се возили тримата загинали, е бил управляван от мъж. Заради лошото време и мократа настилка колата е поднесла и се е ударила в дърво, преди да се върне на пътя и да се сблъска с друг автомобил в насрещното движение.

Друг от волейболистите на Олимпиец е откаран в болница.  

Левски след трагедията: Думите не стигат за нашата мъка! 

Община Плевен обяви ден на траур в понеделник (13 ноември) заради ужасната трагедия. Знамената пред сградата на Общината в понеделник ще бъдат свалени наполовина. 

"След като разбрах за случката изгубих ума и дума. Тренер, вие бяхте както невероятен спортист и треньор, така и невероятен Човек и пример за подражание. Без вашите напътствия и насоки нямаше да съм човека, който съм днес! Вие бяхте като втора майка не само за мен, но и за всички млади и големи, минали и настоящи играчи на ВК Олимпиец. Вие вярвахте в мен и ми помагахте да продължавам напред дори и в моментите, в които аз самия нямах вяра в себе си. Без Вас и Вашите усилия нямаше да има място за развитие на млади таланти в Плевен. Мога да кажа, че имах голямата чест и удоволствие да Ви познавам. Мони и Коки бяха невероятни, амбициозни и талантливи млади хора.Те си тръгнаха твърде рано от този свят. Тръгнаха си с много неосъществени мечти и качества, които можеха да предадат на младите олимпийци. Съболезнования на всички близки на загиналите! Поклон пред светлата Ви памет! Ще останете завинаги в нашите сърца!", пише във "Фейсбук" тъгуващ възпитаник на Стефка Великова. Тя е майка на бившия национал и настоящ капитан на Левски Асен Великов и съпруга на един от най-успешните ни баскетболни треньори - Дарин Великов.

Жалейките към обичания треньор и спортен деятел Стефка Великова не спират да валят и в профилa й във "Фейсбук".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

 

Калоян Минков:

 

|