Нечуван скандал гръмна в съблекалнята на Черно море БАСК след загубата от Левски Сиконко (1:3) в осминафиналите на турнира за волейболната купа на България във вторник.

Афектиран от загубата, треньорът Юлиян Тупанков, който е един от най-добрите приятели на баскетболиста Тодор Стойков, нахлул при състезателите си и започнал да раздава правосъдие. "Вие стойки ли ще ми кършите?", изревал Тупанков, след което юмруците му полетели към лицата на разпределителя Стефан Георгиев и посрещача Кристиян Пенчев, пише в днешния си брой вестник “7 дни спорт”.

Още същия ден волейболистите си извадили медицински свидетелства, с които възнамерявали да съдят треньора. След разговор с ръководството на клуба обаче двамата се отказали да подават иск, а Тупанков е с последно предупреждение.

Това не е първата подобна изцепка на Тупанков. От него бой е ял и разпределителят на Арда Ивайло Илиев-Чайката, който играеше в Черно море, когато отборът бе в Суперлигата. Причината за наказателната мярка била, че волейболистът закъснял с 5 минути за сбор на тима./БЛИЦ