Волейболният ЦСКА загуби дербито с "Левски Бол" за втори път през сезона. "Червените" паднаха в събота с 1:3 гейма в зала "Христо Ботев".

"ЦСКА игра мнго добре въпреки загубата. Ще си извадим поуките. Едно от момчетата само преди няколко дни навърши 17 години. С младите трябва търпение. Ако можехме да играем така през целия сезон, щеше да е по-различно. Не мога да кажа, че ни е липсвала концентрация. Играем за победа винаги независимо от мача и класирането. Това се казва на децата, когато влизат в школата на "Червено знаме". Борим се за оцеляване ни и разчитаме на нашите юноши", коментира Сашо Попов, цитиран от bgvolleyball.bg.

"Левски направи сериозна селекция и още от началото имаха национални състезатели като Смилен Мляков и Христо Цветанов. Не обичам да правя прогнози, но за момента "Левски" е по-близо до титлата от Марек Юнион-Ивкони. А това е в услуга и за ЦСКА, защото е съвсем различно да гоним "Левски". При всички положения до края на първенството ще бъде интересно. Интересно ще бъде и къде ще завършим ние. Все пак 17-годишното момче е със слъзи на очи, че не е направил някаква точка. А му предстоят още много", каза още треньорът на ЦСКА./БЛИЦ