Женският волейболен отбор на ЦСКА-Демакс изравни финалната серия срещу "Левски" на 1:1 победи. Във втория мач "червените" губеха с 0:2 гейма и изоставаха в третия гейм, но направиха пълен обрат и се добраха до трети решителен двубой. След края на мача треньорът на ЦСКА Юлия Иванова коментира някои съдийски решения в двата мача до момента.

"Единствено съжалявам, че не играхме така и в първия мач, защото ако това се бе случило, днес вече щяхме да сме шампионки. Видя се отново, че съдиите се опитват да променят хода на срещата... не знам вие как мислите. След първия мач бях доста деликатна в коментарите си, но когато ги подпираха, те взимаха геймовете си. Когато липсваше такава помощ, не успяваха. Разбира се, ние имахме и късмет, но без съдийските отсъждания ситуацията бе по-различна. Надявам се да победи онзи отбор, който повече заслужава, а не на който повече му се помага", заяви Иванова след края на втората среща.

"В първия мач имаше няколко мрежи, от които една на "Левски", но много важна. Във втория мач имаше четири мрежи, след което съдиите спряха да ги свирят. Обикновено, когато има нарушение, моите състезателки си признават. Не вярвам все пак всичко да е толкова тенденциозно, въпреки че знаете какъв отбор е "Левски" и няма какво да го коментираме. В стогодишнината на клуба май някой трябва да става шампион...При мъжете не успяха, в женския баскетбол - също и им остава женския волейболен тим и мъжкия баскетболен", завърши наставникът на ЦСКА./БЛИЦ