Бившият волейболист на Марек Юнион-Ивкони Иван Власев подписа с румънския КСМ. Договорът е до края на сезона. Той игра последните три години в КВК Габрово, но от 2 седмици е в състава, воден от Виктор Карагьозов.

Именно Карагьозов бе човекът, който даде пък на Власев в мъжкия волейбол като наставник на дупничани. Въпреки колебливите първи стъпки в мъжкия отбор тогава, специалистът заложи на израстналия в Локомотив (Пд) волейболист и той не го разочарова. Преди 4 години Власиев дори стигна до националния отбор. С идването на му българите в КСМ станаха трима, тъй като от есента с диригентската палка е разпределителят Добри Димитров.

При дебюта на Карагьозов и Власев в първия кръг от втория дял на шампионата, те спечелиха драматично с 3:2 (21:25, 25:20, 25:18, 30:32, 13:15) гейма като гости на Аркада (Галац). Особено интересен бе 4-ият гейм, който домакините можеха на два пъти да затворят и в скрайна сметка загубиха 30:32, а впоследствие и мача. Власев игра много силно и се отчете с 14 точки (4 блокади). В следващия кръг тримата българи приемат Банатул.