Националите по волейбол очакват с трепет двайсетте почивни дни, които ще получат след края на Лигата на нациите. В неделя (24 юни) е последният ни мач в Иран, а от понеделник 25-ти отборът излиза в почивка.

На 15 юли Тодор Скримов и красавицата Силвия Зубева също ще се венчаят. Церемонията ще бъде в столичен комплекс. Кумове на двойката ще бъдат капитанът на националния отбор Виктор Йосифов и неговата очарователна половинка Виолина.

След това още един национал ще скъса с ергенлъка. Заветното "Да" ще каже и диагоналът Николай Учиков. Той ще се врече във вярност на своята приятелка - волейболистката Весела Бончева на 21 юли в София.

На 27 юли под венчило минават Добромир Димитров и ослепителната му половинка - Мис България 2013 Нанси Карабойчева. Церемонията ще бъде в Пазарджик.

Това обаче не е последната сватба в националния отбор за това лято. На 12 август капитанът на тима Виктор Йосифов също ще стане семеен мъж. Той и половинката му Виолина ще минат под венчилото. Кумове пък ще им бъдат либерото Теодор Салпаров и актрисата Ралица Паскалева.

На 16 юли националите стартират подготовка за световното първенство, а на 23 юли се качват на лагер на Белмекен. Лагерът ще бъде чак до 11 август, ден преди сватбата на Виктор Йосифов. На 13 август пък отбора заминава за Варна.

Мачовете на България от 9 до 21 септември ще се изиграят в зала "Конгресна" в морската столица. Съперници на българските лъвове са Полша, Куба, Финландия, Пуерто Рико и Иран.