Плеойфната серия на финала за волейболната титла при мъжете може да стартира на тъмно. Компанията ЧЕЗ може да дръпне шалтера в зала “Васил Симов” всеки момент, тъй като ЦСКА дължи 18 хиляди лева за ток. Въпреки многобройните молби и ултиматуми шефът на “червените” Георги Георгиев не платил нито стотинка и натрупаната сума стояла непокътната. Първият финален мач между ЦСКА и Пирин е днес от 17:30 часа в залата на “Четвърти километър”.

Волейболистите не са получавали заплати от 10 месеца, което довело до напрежение между Николай Иванов и Георгиев на последната среща, пише “Меридиан мач”. Пари се дължат още на авикомпаниите, които извозваха отбора за участието му в Шампионската лига тази година.

“Червените” са абсолютен фаворит в двубоя. Пирин загуби национала Светослав Гоцев, който изкълчи глезен на една от последните тренировки. Центърът и без това нямаше да играе, тъй като е наказан заради два жълти картона. Той ще се подложи на специална терапия, за да бъде готов за втория финален сблъсък в четвъртък в Разлог. Във финалната серия се играе до две победи от три мача. Ако се стигне до трети двубой, той ще е отново в София./БЛИЦ