Сериозни промени може да има в в мъжкия отбор на ЦСКА (София) през втория полусезон на Суперлигата, но какви точно ще стане ясно след новогодишните празници. "Армейците" най-вероятно ще картотекират британския национал Джейсън Холдейн и за българския шампионат, след като състезателят на клуба Емилиян Мирчев е пред трансфер в трета група на френското първенство.

Посрещачът на армейците Иван Колев, който бе в Германия досега, пък най-вероятно ще довърши сезона в шампионата на Гърция. Волейболистът игра за германския РВЕ Волейс Ботроп (Ботроп) през първия полусезон, но поради финансови проблеми на клуба се раздели с него, а в момента е на проби в гръцкия Панатинайкос (Атина).

„Ще имаме промени в отбора, но повече новини ще има в следващите дни. Ще изчакаме с картотеката на Холдейн до началото на януари, когато е и краят на трансферния прозорец. Да, Иван Колев в момента е на проби в Гърция, но там ситуацията също не е розова и все още нищо не е ясно", коментира пред "Тема Спорт" наставникът на ЦСКА Сашо Попов.

В изявление за гръцките медии старши-треньорът на ПАО Димитрис Казазис заяви, че няма да може да разчита на италианския посрещач Джанлука Сарачени, който страда от контузии в колената. С евентуалното привличане на Колев треньорското ръководство на столичани пък ще се опита да запълни празнината, оставена от Сарачени.